Αθλητικά
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011 18:03

Βασιλακόπουλος: Πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ η αποχώρηση των Αγγελόπουλων

Τη λύπη του για την αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Τη λύπη του για την αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM 94,6 χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή «βαρύτατο πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ».

«Ελπίζω να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις και οπωσδήποτε θα είμαι κι εγώ μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ θέλω να παραμείνουν αυτά τα παιδιά στο χώρο. Προσωπικά θα είμαι μέρος των πρωτοβουλιών για να μη φύγουν», σημείωσε.

Σχετικά με τη διαιτησία, που οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αφήνουν να εννοηθεί ότι ήταν ένας από τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή τους την απόφαση, σχολίασε:

«Θα μου επιτρέψετε να μη συμφωνήσω με την ανακοίνωση. Υπάρχουν άλλοι λόγοι. Καταλαβαίνω την πικρία, αλλά δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Δεν θα ήθελα να πάμε τη συζήτηση στη διαιτησία, γιατί νομίζω πως αδικεί την παρουσία και την προσφορά τους. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τα σπορ σε όλη την Ευρώπη και η άρνηση των παικτών να προσαρμοστούν στα νέα οικονομικά δεδομένα δημιουργεί πρόβλημα σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ματώσει. Θα πρέπει ο καθένας να κάνει παραχωρήσεις κι όχι να στεκόμαστε στείρα πίσω από την υπογραφή ενός συμβολαίου».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι από τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε πως ακόμα δεν έχει ενημερωθεί σχετικά, αν και διαβάζει τις προθέσεις τους στον Τύπο.

Τέλος για τον Γιάννη Μπουρούση σημείωσε ότι αν αποδειχθεί ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, θα υποστεί τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.