Αθλητικά
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 11:05

Ολυμπιακός: Προ των πυλών Τζαβέλλας και Δασκαλάκης

Ένα βήμα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Τζαβέλλας, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να περιμένουν την απάντηση της Αϊντραχτ. Υπογράφει και ο Σήφης Δασκαλάκης.

Ένα βήμα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Τζαβέλλας, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να περιμένουν την απάντηση της Αϊντραχτ.

Σιγουριά υπάρχει στον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Τζαβέλλα, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο 400.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι να συναινέσει η Αϊντραχτ βάζοντας στα ταμεία της 700.000 ευρώ. Οι εξελίξεις, πάντως, αναμένονται σύντομα, έτσι ώστε και ο ποδοσφαιριστής να προλάβει την «πρώτη» των Πειραιωτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ, και ο Σήφης Δασκαλάκης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και σήμερα αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι ερυθρόλευκοι «έκλεισαν» την τριπλέτα των πορτιέρο, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Σήφη Δασκάλακη τη στιγμή που ο 29χρονος Κρητικός τερματοφύλακας ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα ήθελε. Μπορεί το όνομα που «έπαιζε» περισσότερο να ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όμως στο λιμάνι επέλεξαν τον πρώην γκολκίπερ του Εργοτέλη ανατρέποντας το φαβορί.

Εκτός από τους παίκτες που έρχονται στο λιμάνι, υπάρχουν και εκείνοι που κουνάνε μαντίλι. Συγκεκριμένα, ο Όλοφ Μέλμπεργκ «ακούγεται» όλο και περισσότερο πως θα φύγει από τον Ολυμπιακό, με τον Βαλβέρδε πάντως να έχει βρει τη λύση στο πρόσωπο του Ιβάν Μαρκάνο.

Πηγή: www.gazzetta.gr