Αθλητικά
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 14:10

Αναχώρησε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Για το Αρνεμ της Ολλανδίας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας ΠΑΟΚ, εκεί όπου τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Για το Αρνεμ της Ολλανδίας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας ΠΑΟΚ, εκεί όπου τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής του «δικεφάλου» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο προπονητής της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι, έκανε δηλώσεις σχετικά με τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και όπως αποκάλυψε μέσα στην εβδομάδα ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στις πρώτες του μεταγραφές.

«Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δυο παίκτες μαζί μας, θα κάνουμε μια-δυο μεταγραφές. Το σημαντικό όμως δεν είναι αυτό. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε με τους υπάρχοντες παίκτες όσο περισσότερο γίνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το πώς αισθάνεται αυτό το πρώτο διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου, τόνισε: «Η πρώτη εβδομάδα ήταν πιο δύσκολη καταρχήν για μένα, γιατί έπρεπε να προσαρμοστώ γρήγορα, να μάθω τους παίκτες και τη νοοτροπία. Η πρώτη επαφή είναι η πιο σημαντική σε μια ομάδα. Στο διάστημα που είμαι στη Θεσσαλονίκη είδα ότι υπάρχουν δύο γκρουπ παικτών, οι έμπειροι και οι πολύ νέοι. Πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή για να συνδυάσουμε αυτά τα δύο γκρουπ».

Τέλος, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία τους στην πρώτη προπόνηση και στην Σουρωτή στο φιλικό με τον Ιπποκράτη. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, ενδεχομένως να μην τους δούμε στην Ολλανδία, αλλά θα τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα».