Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011 18:59

ΣΕΕΠΥ: «Μας πνίγουν» με τα νέα μέτρα στις πισίνες

Την έντονη διαμαρτυρία του για τη νέα αύξηση των τεκμηρίων πισίνας και την επιβολή έκτακτης εισφοράς για τους κατέχοντες πισίνες, εκφράζει με γραπτή δήλωσή ο κ. Ανδρέας Πετρίδης, πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΕΠΥ.

Την έντονη διαμαρτυρία του για τη νέα αύξηση των τεκμηρίων πισίνας και την επιβολή έκτακτης εισφοράς για τους κατέχοντες πισίνες, εκφράζει με γραπτή δήλωσή ο κ. Ανδρέας Πετρίδης, πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΕΠΥ (Σύλλογος Ελληνικών Επιχειρήσεων Πισίνας και Υδρομασάζ).

Xαρακτηρίζει τα νέα μέτρα ισοπεδωτικά και προσθέτει πως ο κλάδος δέχεται τώρα «το τελειωτικό πλήγμα».

«Μας πνίγουν κυριολεκτικά» αναφέρει χαρακτηρισικά ο κ. Πετρίδης Ανδρέας και κάνει λόγο για «αντι-αναπτυξιακά και καταδικαστικά για τον κλάδο» μέτρα. «Σε μια τουριστική και ηλιόλουστη χώρα, που η πισίνα θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως βασικό στοιχείο της οικιστικής ανάπτυξης, λοιδορείται και διώκεται από την επίσημη εξουσία. Χρησιμοποιείται η πισίνα ως άλλοθι για να πεί η κυβέρνηση ότι κυνηγά τούς "πλούσιους". Δεν είναι υποχρεωτικά φοροφυγάδες και πάμπλουτοι όσοι έχουν πισίνες! Αυτή η ιστορία και η κοροϊδία του λαού πρέπει να σταματήσει», τονίζει ο κ. Πετρίδης.