Πολιτική
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε όλη τη χώρα, που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14 έως 28 βαθμούς στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 17 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

Στην Αττική σήμερα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα βόρεια θα αυξηθούν πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθεί παροδική καταιγίδα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.