Αθλητικά
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011 13:31

Βιτόλο: Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έκανε ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο 27χρονος άσος υποστήριξε ότι το «τριφύλλι» είναι βήμα μπροστά στην καριέρα του και πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση που του έκανε.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έκανε ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο 27χρονος άσος, μιλώντας στην εφημερίδα Diario της Τενερίφης, υποστήριξε ότι το «τριφύλλι» είναι βήμα μπροστά στην καριέρα του και πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση που του έκανε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου. Κάποιες φορές προκύπτουν ευκαιρίες που ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αρνηθεί και θεώρησα πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια», σχολίασε.

Όσον αφορά τους στόχους του με τους «πράσινους», δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ θέλει να κάνει καλή πορεία στο Champions League. Είναι μία μεγάλη αλλαγή στην αθλητική μου ζωή, αλλά αυτές οι προκλήσεις είναι που θέλει ένας παίκτης στην καριέρα μου».