Αθλητικά
Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011 07:00

Ολυμπιακός: Φουλάρει για αμυντικό χαφ

Τα είπαν Βαλβέρδε και Βρέτζος για τα μεταγραφικά και αποφάσισαν να κινηθούν για έναν ή και δύο αμυντικούς μέσους, ενώ ο Ουρτάδο κρίθηκε ανεπαρκής από την τεχνική ηγεσία και θα κινηθούν οι διαδικασίες αποδέσμευσής του.

Τα είπαν Βαλβέρδε και Βρέτζος για τα μεταγραφικά και αποφάσισαν να κινηθούν για έναν ή και δύο αμυντικούς μέσους, ενώ ο Ουρτάδο κρίθηκε ανεπαρκής από την τεχνική ηγεσία και θα κινηθούν οι διαδικασίες αποδέσμευσής του.

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο και τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, αργά το βράδυ της Τετάρτης. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα τα μεταγραφικά - και όχι μόνο - θέματα που αφορούν τον ερυθρόλευκο σύλλογο και κατέληξαν σε συμφωνία για περαιτέρω ενίσχυση στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται να αποκτήσει ένα αμυντικό χαφ το οποίο θα μπορεί να προσφέρει περισσότερη ποιότητα, ειδικά στα ματς του Champions League, και αυτή ήταν και η άποψη του Βαλβέρδε.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό οι Πειραιώτες να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο αμυντικών μέσων, αφού ο τεχνικός του Ολυμπιακού συμφώνησε με τον Γιάννη Βρέτζο ότι ο συμπατριώτης του Μοϊσές Ουρτάδο δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα και θα αποτελέσει παρελθόν.

Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός μέσου - ο οποίος πιθανότητα να είναι ο Τισόνε που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα - που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα στις υποχρεώσεις των πρωταθλητών, ενώ παράλληλα ο μάνατζερ του Ουρτάδο θα πάρει το επίσημο ΟΚ να ψάξει να βρει ομάδα στον πελάτη του. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την αποδέσμευσή του. Μόλις γίνει και αυτό, θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτηση και δεύτερου μέσου.

Στην περίπτωση όμως που δεν καταφέρουν οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία, τότε δεν θα αποκτηθεί άλλος μέσος και ο Ουρτάδο θα βλέπει τα ματς από τον πάγκο ή την κερκίδα, αφού ο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να στηριχτεί πάνω του.

Τέλος, αναφορικά με την περίπτωση του δεύτερου αμυντικού μέσου, ακούγεται έντονα το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη. Ο Έλληνας μέσος κάνει από την πλευρά του ότι μπορεί για να πάει στον Ολυμπιακό, όμως από τους Πειραιώτες δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη ενημέρωση.

Πηγή: www.gazzetta.gr