Αθλητικά
Κυριακή, 07 Αυγούστου 2011 10:53

Θέλει Παναθηναϊκό ο Κοέν

Στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ο Σιμάο αποχωρήσει από την ομάδα έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Ισραηλινό Ταμίρ Κοέν, ο οποίος δήλωσε πως είναι τιμητικό να τον θέλει μία ομάδα που αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο.

Στον Παναθηναϊκό -σε περίπτωση που ο Σιμάο αποχωρήσει από την ομάδα- έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Ισραηλινό Ταμίρ Κοέν, ο οποίος μίλησε σε δημοσιογράφους της πατρίδας του τονίζοντας πως γνωρίζει για το «πράσινο» ενδιαφέρον και είναι τιμητικό για εκείνον να τον θέλει μία ομάδα που αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο.

«Ασφαλώς και είμαι ενήμερος για τον Παναθηναϊκό. Εχει γίνει προσέγγιση προς την πλευρά μου και δεν κρύβω ότι είμαι κολακευμένος. Θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα να πάω στην ελληνική ομάδα. Πρόκειται, άλλωστε, για μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα.

Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν σύλλογο που παίζει σε τοπ επίπεδο, που κάνει πρωταθλητισμό και σίγουρα είναι τιμητικό το γεγονός ότι ενδιαφέρεται για μένα. Αποφάσισα να απορρίψω κάποιες προτάσεις που είχα από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ διότι προτιμώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στην οικογένειά μου και το Τελ Αβίβ», ήταν τα λόγια που είπε ο Κοέν στους συμπατριώτες του.

Πηγή: www.gazzetta.gr