Αθλητικά
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 21:55

Βαλβέρδε: Σημαντικό παιχνίδι το φιλικό με ΠΑΣ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δηλώσεις του χαρακτήρισε σημαντικό το σαββατιάτικο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ θυμήθηκε τον Τάσο Πάντο -στον οποίο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια- και τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Ποιοί έμειναν εκτός για το φιλικό με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δηλώσεις του χαρακτήρισε σημαντικό το σαββατιάτικο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ θυμήθηκε τον Τάσο Πάντο -στον οποίο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια- και τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Ποιοί έμειναν εκτός για το φιλικό με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στο επίσημο site της ομάδας του για το σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις τοποθετήσεις του δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Τάσου Πάντου αλλά και να θυμηθεί τον Χρήστο Πατσατζόγλου.

Πιο χαρακτηριστικά τόνισε: «Το αυριανό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι προετοιμασίας, στο οποίο μάλιστα θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε παίκτες που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, όπως ο Τάσος Πάντος που πριν δύο χρόνια ήταν κοντά μας και θεωρώ ότι ήταν ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, και πολύ καλός επαγγελματίας».

Συνεχίζοντας ο Βάσκος πρόσθεσε για τον Πάντο ότι «είχαμε προσπαθήσει μάλιστα να πετύχει και κάποιο γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε... ούτε από πέναλτι». Κατέληξε λέγοντας πως «είναι πραγματικά χαρά μας που αύριο θα βρούμε απέναντί μας και παίκτες που έπαιξαν σε εμάς, όπως ο Τάσος Πάντος και ο Χρήστος Πατσατζόγλου».

Η προπόνηση και η αποστολή

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον φιλικό εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (21:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα με μία απογευματινή προπόνηση.

Οι Τοροσίδης και Τζιμπούρ ξεκίνησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι δύο παίκτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην φάση του προγράμματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή που έχει δημιουργηθεί στο σημείο του τραυματισμού τους και ακολουθούν αντιφλεγμονώδη θεραπεία και φυσικοθεραπεία. Σε τρεις με τέσσερις ημέρες θα γίνει επανεκτίμηση της πορείας αποκατάστασης των τραυματισμών τους, προκειμένου να περάσουν στο επόμενο στάδιο της αποκατάστασής τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγιερι, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ, Φέισα, Φουστέρ. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Γκαλίτσιος, Κοστάντσο, Παπαδόπουλος, Σουμπίνιο, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν στις 9 το πρωί του Σαββάτου.

Πηγή: www.gazzetta.gr