Αθλητικά
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011 11:33

Παναθηναϊκός: Στο Τελ Αβίβ με στόχο το εκτός έδρας γκολ

Για το Τελ Αβίβ αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού με το Γιόσου Σαριέγκι να δηλώνει εν όψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι για τα πλέι οφ ου Europa League ότι οι «πράσινοι» θα είναι πιο έτοιμοι απ' ό,τι στο ματς με την Οντένσε και θα κυνηγήσουν το εκτός έδρας γκολ.

Για το Τελ Αβίβ αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού με το Γιόσου Σαριέγκι να δηλώνει εν όψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι για τα πλέι οφ ου Europa League ότι οι «πράσινοι» θα είναι πιο έτοιμοι και θα κυνηγήσουν το εκτός έδρας γκολ.

«Η Μακάμπι παίζει την μπάλα κάτω και πολύ γρήγορα. Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα θα είμαστε πιο έτοιμοι από ό,τι στο ματς με την Οντένσε καθώς ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Χρόνο με το χρόνο ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάζεται πιο δυνατός» δήλωσε ο Βάσκος αμυντικός .

Όσο για το στόχο της ομάδας στον αγώνα του Τελ Αβίβ, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν σαφής: «Θα κυνηγήσουμε το γκολ καθώς είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις εκτός έδρας και τα ματς είναι διπλά».

Η αποστολή του «Τριφυλλιού» έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τον Σεμπαστιάν Λέτο να έχει δεμένο το γόνατό του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι πρόβλημα υπάρχει ή αν είναι δεμένο προληπτικά.