Αθλητικά
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011 19:18

Μεταγραφική αντεπίθεση από τον Ολυμπιακό

Διοίκηση και Βαλβέρδε συμφώνησαν ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται τρεις παίκτες και φουλάρει για Μακούν-Ορμπάιθ-Ονουάτσι. Κλεισμένος και ο Τάτος, μάλλον για Γενάρη.

Διοίκηση και Βαλβέρδε συμφώνησαν ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται τρεις παίκτες και φουλάρει για Μακούν-Ορμπάιθ-Ονουάτσι. Κλεισμένος και ο Τάτος, μάλλον για Γενάρη.

Η πολύωρη συνάντηση έκρυβε... εκπλήξεις, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Γιάννη Βρέντζο δεν συζήτησαν μόνο για ένα χαφ, αλλά για τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός φουλάρει για δυο αμυντικούς μέσους και έναν... φορ, ο οποίος πάντως θα μπορεί να παίξει ως περιφερειακός, αλλά και ως πλάγιος. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν σε επαφή με τους δυο άνδρες και συμφωνήθηκε η μεταγραφική αντεπίθεση.

Μακούν, Ορμπάιθ, Ονουάτσι

Οι «ερυθρόλευκοι» φουλάρουν και δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που κάνουν λόγο πως μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει μεταγραφή ή μεταγραφές. Ο Μακούν είναι στην κορυφή της λίστας, ο Μαρινάκης έχει ανάψει πράσινο φως και ο ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κάνει την κίνηση ματ μέσα στην ημέρα για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Παράλληλα, οι δυο άνδρες τα είπαν και με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε ανεύρεση ομάδας για τον Ουρτάδο. Έτσι, ο Ισπανός ετοιμάζεται να φύγει και στη θέση του θα έρθει ο Ορμπάιθ ο οποίος είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο και οι Βάσκοι κάνουν λόγο πως ο αρχηγός της Αθλέτικ περιμένει το «οκ» των Πειραιωτών.

Κόκκινος και ο Τάτος

Όσο για τον επιθετικό, η περίπτωση του Ονουάτσι αρέσει πολύ, ο παίκτης είναι ελεύθερος, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και μπορεί να παίξει και στα άκρα. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε προτάσεις και ελληνικών ομάδων, ώστε να περιμένει την απόφαση του Ολυμπιακού. Όσο για τον Τάτο, ο παίκτης του Ατρομήτου είναι «κλεισμένος», ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα αποκτηθεί τώρα ή στο επόμενο εξάμηνο, αν και το πιθανότερο είναι ότι θα «ψηθεί» για λίγο ακόμα πριν μετακομίσει τον Ιανουάριο στο λιμάνι.

Δυσαρέσκεια για παίκτες και... όχι μόνο

Καλό το πάθος και ο «τσαμπουκάς», αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε παίκτες της ομάδας του να χάνουν τον έλεγχο στο χθεσινό φιλικό με τη Γαλατά. Οι αντιδράσεις δεν... άρεσαν και είναι σίγουρο πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν παρατηρήσεις, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά. Πάντως δεν ήταν μόνο οι παίκτες που προκάλεσαν προβληματισμό και ίσως για τους... άλλους να υπάρξουν «καμπάνες».

Πηγή: www.gazzetta.gr