Αθλητικά
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 12:46

Βόλος: 15 συλλήψεις για τα επεισόδια

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι 15 συλληφθέντες στα επεισόδια που έγιναν χτες το βράδυ στην πόλη του Βόλου, με αφορμή τον υποβιβασμό του τοπικού Ολυμπιακού στη Δ' Εθνική. Από τις αρχές αναζητούνται άλλα τρία άτομα.

Δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια που έγιναν χτες το βράδυ στην πόλη του Βόλου, με αφορμή τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στη Δ' Εθνική. Από τις αρχές αναζητούνται άλλα τρία άτομα.

Ομάδες ατόμων, που συμμετείχαν στη χτεσινή πορεία, προκάλεσαν φθορές σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και πραγματοποίησαν επιθέσεις κατά της αστυνομίας, με βόμβες μολότοφ, πέτρες, μάρμαρα, κοντάρια κ.α.

Συγκεριμένα, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και του Εργατικού Κέντρου, στο γραφείο τοπικού βουλευτή, σε τρεις τράπεζες, σε τρία καταστήματα, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στο ΚΕΠ Βόλου.

Τα επεισόδια τερματίστηκαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα, μετά από την επέμβαση της αστυνομίας.

Από νωρίς το πρωί σήμερα ξεκίνησαν συνεργεία του δήμου Βόλου, με τη βοήθεια των υδροφόρων και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, το δύσκολο έργο καθαρισμού των κεντρικών οδών της πόλης.

Περισσότεροι από 350 κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης έχουν καταστραφεί, ενώ και σήμερα το πρωί ήταν έντονη η μυρωδιά από τη χρήση των δακρυγόνων.