Αθλητικά
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 15:06

Κατέθεσαν φακέλους στην ΕΕΑ Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας

Μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας περί άμεσης έναρξης του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας οι δυο ΠΑΕ κατέθεσαν φακέλους, στην επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητώντας να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας περί άμεσης έναρξης του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας, αντί των υποβιβασμένων Ολυμπιακού και Καβάλα, οι δυο προαναφερθέντες ΠΑΕ κατέθεσαν φακέλους, στην επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητώντας να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η ΕΕΑ αποφάσισε να προχωρήσει αυθημερόν στην εξέταση των δυο φακέλων και δεν αποκλείεται, όπως φαίνεται, να βγάλει τις αποφάσεις ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες, παρόλο που και οι δυο ΠΑΕ δεν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Όπως διαρρέεται, μάλιστα, οι εισηγήσεις της Eπιτροπής θα είναι θετικές, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για την έναρξη της νέας σεζόν σε περίπου 48 ώρες από τώρα. Παρόλα αυτά, πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα, με κυριότερο το αν θα είναι οι δυο ομάδες έτοιμες αγωνιστικά.

Εν τω μεταξύ, έγγραφο από την εφορία κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, στο οποίο εξηγεί πως λόγω της ρύθμισης των χρεών της το χειρόγραφο που παρουσίασε στον αρχικό της φάκελο είναι η προσωρινή φορολογική της ενημερότητα. Αυτό έγινε δεκτό από την Επιτροπή και η Ένωση έλαβε κανονικά πιστοποιητικό συμμετοχής.