Πολιτική
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011 05:00

Πρόγνωση καιρού

Σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα στα δυτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα ανατολικά προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα στα δυτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα ανατολικά προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα με πιθανότητα στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές. Ανεμοι: Αρχικά βόρειοι 3 με 5 και σταδιακά από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και αργότερα στα δυτικά νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα νότια 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τοπικά νοτιοανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά καταιγίδες προβλέπει για αύριο, Τετάρτη, η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη, όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ και στα νότια πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: ΕΜΥ