Πολιτική
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011 10:46

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Πέμπτη ο καιρός σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία στην Αθήνα. 22 έως 33 για τη Θεσσαλονίκη.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Πέμπτη ο καιρός σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία στην Αθήνα. 22 έως 33 για τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη. Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα στα ορεινά για παροδικές καταιγίδες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος. Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στα ορεινά κυρίως της Πελοποννήσου. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος. Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη. Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα. Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αθήνα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις να αναπτύσσονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Παρασκευή. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ τοπικά στα ανατολικά πελάγη 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πηγή: ΕΜΥ