Αθλητικά
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 11:39

Αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Κύπρο για τα στημένα

Αίτημα δικαστικής συνδρομής για τη διερεύνηση της υπόθεσης των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, υπέβαλαν οι ελληνικές αρχές στις αρμόδιες αρχές της Κύπρου.

Αίτημα δικαστικής συνδρομής για τη διερεύνηση της υπόθεσης των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, υπέβαλαν οι ελληνικές αρχές στις αρμόδιες κυπριακές αρχές.

Όπως έκανε γνωστό ο εεκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, πρόκειται για πολυσέλιδο έγγραφο, το οποίο παρελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως είπε, το έγγραφο θα τύχει αξιολόγησης με την καθοδήγηση του γενικού εισαγγελέα, ο οποίος και θα δώσει οδηγίες ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Σχολιάζοντας πληροφορίες ότι ζητείται από την Αθήνα η συνδρομή της Λευκωσίας για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούν στην Κύπρο οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, καθώς και συγγενικά τους άτομα, ο εκπρόσωπος της κυπριακής αστυνομίας σημείωσε πως αν υπάρχει τέτοιο αίτημα, τότε θα χρειαστεί να ζητηθεί η άδεια δικαστηρίου, καθώς όπως διευκρίνισε, μόνο με δικαστικό διάταγμα είναι δυνατό να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ