Πολιτική
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2002 11:46

Στο κελλί της οδηγήθηκε η Αγγελική Σωτηροπούλου

Στο ειδικό κελλί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται από τις 11 το πρωϊ η Αγγελική Σωτηροπούλου, σύντροφος του Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία έφτασε στις φυλακές συνοδευόμενη απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η μεταφορά της απο τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ), μέχρι τον Κορυδαλλό διήρκεσε περίπου επτά λεπτά, αφού δεκάδες τροχονόμοι, περιπολικά και άνδρες της ομάδας «Ζ» της Αμέσου Δράσεως είχαν φροντίσει από νωρίς να ρυθμίζουν την κυκλοφορία στους δρόμους.

Μετά την είσοδό της στις γυναικείες φυλακές η Σωτηροπούλου μεταφέρθηκε αρχικά στη διεύθυνση των φυλακών και στη συνέχεια στο ειδικό κελλί, στο χώρο όπου βρίσκονται τα κελλιά των ανδρών που κατηγορούνται ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Η Αγγελική Σωτηροπούλου, σύμφωνα με απόφαση του συμβουλίου φυλακών, θα προαυλίζεται μόνη της και δεν θα έχει καμμία επαφή με τον φερόμενο ως αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα.

Επισκεπτήριο έχουν σήμερα οι εννέα κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη», που κρατούνται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Το επισκεπτήριο για τους συγγενείς των κρατουμένων ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι και λήγει στις 3 μ.μ.