Πολιτική
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ομίχλες θα σημειωθούν κατά τόπους τι πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 15 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα ειναι γενικά αίθριος. Το πρωϊ στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νοτιοανατολικά βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή ανοδο.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου τις πρωϊνές ώρες κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.