Πολιτική
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αρχικά αίθριο καιρό προβλέπει σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθοπυν τοπικές νεφώσεις. Το πρωϊ κατά τόπους θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νοτιοανατολικά βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 28 βαθμούς, στο Ιόνιο και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα απο 14 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, σε όλη τη χώρα, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Το πρωϊ, κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα υπάρχει ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττιή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τις πρωϊνές ώρες κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.