Αθλητικά
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 07:36

Μπέλεκ: «Νίκη για τον κόσμο μας»

Ο Καμερουνέζος επιθετικός της ΑΕΚ Στιβ Μπέλεκ ανυπομονεί για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και τονίζει ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μόνο την νίκη στο μυαλό τους.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός της ΑΕΚ ανυπομονεί για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και τονίζει ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μόνο την νίκη στο μυαλό τους.

Ο Στιβ Μπέλεκ τονίζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «RealSports» ότι θέλει να συνεχιστούν οι νίκες της ομάδας του, μετά το ματς με την Ξάνθη, κόντρα σε μία δύσκολη έδρα όπως του ΠΑΟΚ.

«Τα ντέρμπι είναι τα αγαπημένα μου! Η ομάδα μου δίνει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, δεύτερο σερί εκτός έδρας, σε μια έδρα που δεν είναι εύκολη. Έχουμε καλή ψυχολογία και παρότι μεσολάβησαν λίγες ημέρες από τον προηγούμενο αγώνα μας, θα μπούμε δυνατά στο γήπεδο και πάλι με στόχο τη νίκη, που θα μας διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία», τονίζει χαρακτηριστικά ο Μπέλεκ και προσθέτει:

«Οι οπαδοί μας στάθηκαν στην Ξάνθη και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά με διπλό στην Τούμπα. Αισθανόμαστε όλοι έτοιμοι για το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: www.gazzetta.gr