Αθλητικά
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 21:41

Αθανασιάδης: Πετυχημένο το αποτέλεσμα

Για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν έκανε λόγο ο εκ των σκόρερ του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης.

Για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν έκανε λόγο ο εκ των σκόρερ του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο νεαρός επιθετικός υπογράμμισε πως «είναι ένα πετυχημένο αποτέλεσμα, αλλά αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς. Δεν κερδίσαμε γιατί στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου μέρους ήμασταν αφηρημένοι, δεν κρατήσαμε το 0-1 κι αν το κάναμε, όλα θα γίνονταν πολύ εύκολα για μας. Κάνουμε δουλειά στις προπονήσεις και βγαίνει αυτή η δουλειά μέσα από τις συνεργασίες που είχαμε».

Για το ότι δεν φάνηκε η διαφορά των εκατομμυρίων ο Κλάους σχολίασε ότι «δεν μετρούν τα εκατομμύρια μέσα στο γήπεδο. Είδαμε τη Ρουμπίν στα μάτια κι αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα παίρναμε τους βαθμούς. Παραμένουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά είναι απαραίτητο να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι». Σχετικά με το ματς με τον Ολυμπιακό υποστήριξε: «Μόλις τελείωσε το παιχνίδι. Είπαμε όλοι μαζί ότι κοιτάμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό». Όσο για τον ίδιο δήλωσε πως «δουλειά του επιθετικού είναι να βάζει γκολ».

Από μέρους του ο Λίνο είπε ότι «πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και στο τέλος με τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια κυρίως στους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, αφού έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στο να αλλάξουν οι ισορροπίες του αγώνα».

Πηγή: www.gazzetta.gr