Αθλητικά
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 13:14

Θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδος ο Βιεϊρίνια

Τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σκέφτεται πολύ σοβαρά να φορέσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος θα έχει το δικαίωμα από το καλοκαίρι του 2013.

Τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σκέφτεται πολύ σοβαρά να φορέσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο άσος του ΠΑΟΚ αισθάνεται εξαιρετικά στη θετή του πατρίδα και από τη στιγμή, που δεν έχει κληθεί ακόμα στην πορτογαλική εθνική ανδρών, εξετάζει πολύ προσεκτικά το ενδεχόμενο να αποδεχθεί μια πιθανή κλήση από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όταν θα έχει δικαίωμα.

«Το όνειρό μου ήταν πάντα να παίξω για την πατρίδα μου, αλλά τώρα το σκέφτομαι. Υπάρχει μπροστά μου η πιθανότητα να αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδος, από τη στιγμή που δεν έχω παίξει ποτέ στην Εθνική ανδρών της Πορτογαλίας. Είναι κάτι που δεν μπορώ να αρνηθώ ούτως ή άλλως. Θα δούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στον O' Jogo, ενώ αποκάλυψε στη συνέχεια πως το συγκεκριμένο ζήτημα το έχει συζητήσει και με τον Φερνάντο Σάντος.

Ο 25χρονος άσος θα έχει σίγουρα δικαίωμα να αγωνιστεί με την Εθνική το καλοκαίρι του 2013, όταν και θα έχει συμπληρώσει πενταετία στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να πάρει νωρίτερα το ελληνικό διαβατήριο, καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, που είναι Ελληνίδα. Αν γίνει αυτό, θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά η εκτελεστική επιτροπή της FIFA.