Αθλητικά
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 13:43

Αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Στα Σπάτα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Στα Σπάτα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Ένωση μετά από σχεδόν έναν χρόνο παρουσίας του στο σύλλογο. Στο διάστημα αυτή οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ τη φετινή σεζόν ξεκίνησαν με τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, οι άσχημες εμφανίσεις της ομάδας στο Europa League φαίνεται πως του κόστισαν τη θέση.

Στην τελευταία του ομιλία προς τους παίκτες ο Χιμένεθ εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος, τονίζοντάς τους ότι ένιωσε υπερήφανος που συνεργάστηκε μαζί τους.

«Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να κάνουμε διάλογο για το τι έχει γίνει, οι περισσότεροι το ξέρετε άλλωστε τι έχει συμβεί. Η ιστορία αυτή σταματά εδώ και ό,τι γράφτηκε σε αυτήν, γράφτηκε. Δεν μπορούμε να κοιτάμε προς τα πίσω αλλά μόνο μπροστά. Θέλω να σας πω ότι είμαι υπερήφανος που δούλεψα μαζί σας. Είχαμε καλές και άσχημες στιγμές στη διάρκεια της σεζόν.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν αδίκησα κάποιον από εσάς, δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Σας έχω πει κατ’ επανάληψη ότι σας πιστεύω, χαίρομαι που έχουμε φτιάξει μια οικογένεια στα αποδυτήρια. Αυτός ήταν ο στόχος από την πρώτη στιγμή και το πετύχαμε χάρη και στη δική σας συμμετοχή, και αυτό πρέπει να το διατηρήσετε.

Εύχομαι πραγματικά να πετύχετε τους στόχους της ομάδας, να καταφέρετε να φτάσετε πάλι σε κατάκτηση ενός τίτλου, να πετύχετε όσα περισσότερα μπορείτε στη διάρκεια της σεζόν, βοηθώντας τον επόμενο προπονητή όπως βοηθήσατε και μένα», τους είπε μεταξύ άλλων.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως ως αντικαταστάτης του Ισπανού, το πρωί της Πέμπτης όμως βρέθηκε και αυτός στα Σπάτα, για να προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα μετά την επιστροφή του στον σύλλογο.