Πολιτική
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 14:01

Εμμένει στις δηλώσεις του ο διαγραφείς Θ.Λυμπερόπουλος

Εμμένει ο διαγραφείς από τη ΝΔ πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, στις δηλώσεις του για το διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, λέγοντας πως η διαγραφή του είναι καλύτερη απόδειξη ότι υπηρετεί πιστά τον κλάδο του. Υπουργείο Υποδομών: O κ. Σαμαράς επιτέλους έπραξε το αυτονόητο.

Εμμένει ο διαγραφείς από τη ΝΔ πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, στις δηλώσεις του για το διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, λέγοντας πως η διαγραφή του είναι καλύτερη απόδειξη ότι υπηρετεί πιστά τον κλάδο του.

«Ο Σαμαράς με παρακαλούσε με χίλιους τρόπους να μην παραιτηθώ και τώρα με διέγραψε. Η διαγραφή μου είναι πραγματική. Όσο για τους λόγους, ρωτήστε το σύστημα που ελέγχει τη ΝΔ», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στον Real FM και διεμήνυσε ότι δεν πειθαρχεί σε κανέναν και «ότι το κράτος πρέπει να απαγκιστρωθεί από τους «νταβατζήδες».

Σε άλλη συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, άφησε αιχμές για συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά και προειδοποίησε ότι εφόσον συνεχιστεί η ίδια πολιτική τότε θα αντιμετωπίσει την παραίτηση χιλιάδων κομματικών στελεχών.

Την έκπληξή του για τη διαγραφή Λυμπερόπουλου εξέφρασε μιλώντας στον ίδιο ραδιοσταθμό, ο Γιάννης Μανώλης, επισημαίνοντας με νόημα πως η ΝΔ δεν πρέπει να απομακρυνθεί από την κοινωνία.

Η τιμωρία ακραίων συμπεριφορών δεν σημαίνει και απομάκρυνση από την κοινωνία, παρατήρησε με τη σειρά του Νικήτας Κακλαμάνης, σημειώνοντας πάντως, πως οι διαγραφές στελεχών δεν είναι κάτι καλό.

Υπ. Υποδομών: Η ΝΔ επιτέλους έπραξε το αυτονόητο

Την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να διαγράψει από το κόμμα τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ σχολίασε με ανακοίνωσή της η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αφήνοντας αιχμές κατά του Αντ. Σαμαρά για τη μέχρι τώρα στάση του απέναντι στον κ. Λυμπερόπουλο.

«Ο κ. Σαμαράς, αφού επί μήνες υποστήριζε και πολιτικά ενθάρρυνε τον κ. Θ. Λυμπερόπουλο παρακολουθώντας τον να κλείνει λιμάνια, αεροδρόμια, να εκτοξεύει ύβρεις και κυρίως απειλές κατά της ζωής, επιτέλους έπραξε το αυτονόητο», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.