Αθλητικά
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011 00:00

Στενοχωρημένος με Γκούντγιονσεν ο Κωστένογλου

Τη λύπη του για το σοβαρό τραυματισμό του Έιντουρ Γκούντγιονσεν εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, μετά το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του συλλόγου ύστερα από την επιστροφή του στην Ένωση.

«Είμαι στενοχωρημένος για τον σοβαρό τραυματισμό του Γκούντγιονσεν. Ένας ποιοτικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής δεν θα τον έχουμε για τους επόμενους μήνες», δήλωσε.

Από κει και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, καθώς κατάφερε να αδρανοποιήσει τελείως τον Ολυμπιακό, ενώ δημιούργησε φάσεις.

«Όσο για το παιχνίδι, θεωρώ ότι ήμασταν καλά διαβασμένοι: ξέραμε τα καλά και τα τρωτά σημεία του αντιπάλου. Ήμασταν μία σοβαρή ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο. Στην πρώτη τους φάση έκαναν ένα γκολ. Δεν το βάλαμε κάτω. Διατηρήσαμε τις αρχές μας και αυτό είναι πολύ δύσκολο σε ένα ντέρμπι. Σε σημαντικό σημείο του παιχνιδιού χάσαμε τον Γκούντγιονσεν και πιστεύω ότι με τη δική του παρουσίας θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα. Θέλω οι οπαδοί μας να διακρίνουν ότι η ομάδα έχει αρχή και τέλος. Σήμερα το δείξαμε».

Στον αντίποδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε να ανησυχεί με τις λίγες φάσεις που δημιούργησε η ομάδα του, εν όψει και της αναμέτρησης με τη Ντόρτμουντ.

«Μας απασχολεί πολύ το γεγονός ότι δεν κάναμε φάσεις σήμερα. Μας έλειπε η ταχύτητα επιθετικά. Η ΑΕΚ έκανε πιο γρήγορα αντεπιθέσεις από εμάς. Εμείς προσπαθούσαμε αλλά μας έλειπε η ταχύτητα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που είχε περισσότερες ευκαιρίες και αυτό μας ανησυχεί πολύ».