Αθλητικά
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011 17:37

Premier League: Έσωσε την Αρσεναλ ο Φαν Πέρσι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν φαν Πέρσι η Αρσεναλ πήρε τη νίκη κόντρα στη Σάντερλαντ με 2-1 και έφτασε τους 10 βαθμούς σε οκτώ ματς.

Ο Ολλανδός ήταν ο σκόρερ και των δυο γκολ της ομάδας του, η οποία βέβαια για άλλη μια φορά φέτος απογοήτευσε με την εμφάνισή της. Ο φαν Πέρσι έδωσε το προβάδισμα στους «κανονιέρηδες» στο 1ο μόλις λεπτό, όμως οι «μαυρόγατες» έφτασαν στην ισοφάριση στο 31' με τον Λάρσον.

Για 50 λεπτά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν σφιχταγκαλιάσει το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο Έμιρεϊτς, αλλά ο Ολλανδός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 83' με άψογο χτύπημα φάουλ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Σάντερλαντ, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

Σημαντική τρίποντο, με το οποίο μπόρεσε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, πήρε και η Γουεστ Μπρομ, που επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας της Γουλβς.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Σεν Τζέιμς Παρκ Νιούκαστλ και Τότεναμ στο μεταξύ τους 2-2. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν δυο φορές, αλλά στο τέλος αναγκάστηκαν να φύγουν μόνο με την ισοπαλία, που ήταν η πρώτη τους στο πρωτάθλημα για φέτος.