Πολιτική
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις, με τοπικές καταιγίδες - κυρίως στα βορειοδυτικά - προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στη Δυτική, τη Βόρειο Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικές αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα νότια πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15 έως 24 βαθμούς, στα δυτικά από 18 έως 27 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στο Σνατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Από το βράδυ στη Δυτική Ελλάδα τα φαινόμενα θα ενταθούν και τη νύχτα θα επεκταθούν ανατολικότερα. Οι ανεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά κεντρικά και βόρεια.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκηη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.