Αθλητικά
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011 09:38

Στη Νέα Σμύρνη για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κοντράρονται σήμερα Πανιώνιος και Ολυμπιακός (18:15 NS2) σε ένα δυνατό παιχνίδι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague. Τα πλάνα του Βαλβέρδε και του Λεμονή.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο του Τάκη Λεμονή με τον άλλοτε προπονητή των Πειραιωτών να επιθυμεί να ανακόψει τη φόρα των πρωταθλητών από τη σπουδαία νίκη τους επί της Ντόρτμουντ την περασμένη Τρίτη.

Μετά και την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου επί του Εργοτέλη, οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν πάση θυσία τη νίκη για να βρεθούν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας φτάνοντας στους 13 βαθμούς, ενώ αν ο Πανιώνιος βγει νικητής από τη «μάχη» της πλατείας τότε προσπερνά τους πρωταθλητές και σκαρφαλώνει σημαντικά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Από τη μεριά του ο Βαλβέρδε τόνισε στους παίκτες του να αφήσουν πίσω τη μεγάλη νίκη επί των Γερμανών στο Τσάμπιονς Λιγκ και να εστιάσουν στην καθοριστική αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης ενώ ο Τάκης Λεμονής προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί όλα τα όπλα που έχει στη διάθεσή του ελπίζει πως θα καταφέρει να δυσκολέψει τους «ερυθρόλευκους» για έναν ακόμα αγώνα στον οποίο τίθεται αντιμέτωπος.

Με Μόνχε και Πάντελιτς

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις του Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κατεβεί με τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης (ώστε να πάρει μερικές ανάσες και ο Τζιμπούρ) και τον Μόνχε να ντεμπουτάρει στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής.

Πιο αναλυτικά, ο Κοστάντσο θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ομάδας με τους Μανιάτη, Αβραάμ, Μέλμπεργκ και Χολέμπας στην άμυνα, Μακούν Ορμπάιθ στο κέντρο και πίσω από τον μόνο προωθημένο Μάρκο Πάντελιτς οι Φετφτατζίδης, Μιραλάς και Μόνχε.

Το βάρος στον Εστογιανόφ

Από τη μεριά του Πανιωνίου, ο Τάκης Λεμονής φαίνεται πως καταλήγει σε σχήμα 4-3-3 με τους Πετκάκη, Τσότσαλιτς, Σιόβα, Κβιρκβέλια στην άμυνα με τέρμα τον Ελευθερόπουλο. Γουνδουλάκη-Κουμουρτζί-Ρόκα στο κέντρο και τους Εστογιανόφ, Ριέρα και Κούτσι στην επίθεση.

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός άσος του Πανιωνίου, Φαμπιάν Εστογιανόφ βρίσκεται σε περίοδο φόρμας και ο Έλληνας τεχνικός ποντάρει πολλά πάνω του, ενώ θέλει από αυτόν να παίρνει και πρωτοβουλίες για να δημιουργεί κινδύνους προς την εστία του Ολυμπιακού.

Πηγή: www.gazzetta.gr