Αθλητικά
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011 20:51

Bundesliga: Νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα

Το Ανόβερο έβαλε «φρένο» στην «τρελή» πορεία της Μπάγερν Μονάχου και με τη νίκη του με 2-1 επί των Βαυαρών, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής, έδωσε νέο ενδιαφέρον στη Bundesliga.

Με τα γκολ του Αμπντελάουε (πεν) και Πάντερ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 και το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιουπ Χάινκες ήταν να μειώσει με τον Αλάμπα, λίγο πριν τη λήξη του ματς, χωρίς, όμως, να καταφέρει να φτάσει στην ισοπαλία. Ήταν η δεύτερη εφετινή ήττα στο πρωτάθλημα για τη Μπάγερν.

Ομάδα ικανή για να κτυπήσει τον τίτλο έδειξε ότι είναι η εφετινή Σάλκε. Με γκολ του Φαρφάν, οκτώ λεπτά πριν το τέλος, το συγκρότημα του Χούουμπ Στέφενς πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 1-0 και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «ασπιρίνες», αν και προέρχονταν από την τεράστια επιτυχία επί της Βαλένθια στο Champions League, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το σερί τους κι έτσι στο προτελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής γνώρισαν την 4η εφετινή τους ήττα.

Με βασικό σε όλο το 90λεπτο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο η ομάδα του Γκελζενκίρχεν πανηγύρισε την 6η νίκη της στο πρωτάθλημα.