Αθλητικά
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011 22:43

Σούπερ Λίγκα: Αρης-ΠΑΟΚ 1-1

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ, δεν ανέδειξε νικητή. Η αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 7ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε μία ακόμη ισοπαλία, 4η συνολικά σε 5 ματς που έχουν δώσει έως τώρα. Το μέλλον του Σάκη Τσιώλη, πλέον, στον κιτρινόμαυρο πάγκο θεωρείται εξαιρετικά επισφαλές...

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους. Από κόρνερ του Ούμπιντες στο 3', ο Λαζαρίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Το γκολ ανέβασε στα ύψη τη ψυχολογία των παικτών του Αρη, οι οποίοι με σωστή τακτική δεν επέτρεπαν στους φιλοξενούμενους να τους απειλήσουν. Σίγουρα το γρήγορο γκολ επηρέασε τους «ασπρόμαυρους», που δεν μπορούσαν να «βρεθούν» στον αγωνιστικό χώρο και κατ' επέκταση να πιέσουν για την ισοφάριση. Χωρίς τη μεγάλη φάση για κάποια από τις δύο ομάδες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς παρά τις συστάσεις που έγιναν από τα μεγάφωνα για να κατέβει ένα πανό που περιείχε υβριστικό περιεχόμενο κατά της κυβέρνησης (παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν και σε άλλα γήπεδα, όπως το ΟΑΚΑ και το Γεντί Κουλέ) κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και ο διαιτητής Γιάχος με τους βοηθούς του επέστρεψαν στ' αποδυτήρια.

Το ματς ξεκίνησε πάλι με γκολ, αυτή την φορά για τον ΠΑΟΚ. Από σέντρα του Λαζάρ στο 48' ο Παπάζογλου με κεφαλιά «νίκησε» τον Βελλίδη και ισοφάρισε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» (1-1).

Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής, Γιάχος, απέβαλλε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι, καθώς ο Ρουμάνος πέταξε δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

Δήλωσαν:

Σάκης Τσιώλης (προπονητής Αρη): «Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Αρης είναι μεγάλη υπόθεση και αυτό βαραίνει τον προπονητή. Αναλαμβάνω αυτό που μου αντιστοιχεί. Θα πρέπει να πω πως εγώ δεν μένω σε συμβόλαια και δεν παίζει ρόλο ούτε η αυτοεκτίμηση που έχω και με τη διοίκηση και με τον κόσμο. Είμαι στην διάθεση του Αρη, αν θέλει η διοίκηση να γίνει μια ανατροπή και να πάει καλύτερα ο Αρης…»

Λάζλο Μπόλονι (προπονητής ΠΑΟΚ): «Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, όχι για 45 λεπτά, αλλά για κάποιες στιγμές και πιστεύω ότι στο τέλος και οι δύο ομάδες πρέπει να αποδεχθούν την ισοπαλία. Ήταν ξεκάθαρο σε μένα ότι το ξεκίνημα θα ήταν δύσκολο και ήμουν σίγουρος ότι στο δεύτερο θα παίξουμε καλύτερα».