Αθλητικά
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011 23:39

Ολυμπιακός: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Τοροσίδη

Σοβαρή υποψηφιότητα για να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στη Βεστφαλία έθεσε σήμερα ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, εκτός του ότι έβγαλε ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης (δεν έλαβε μέρος μόνο στο δίτερμα), ταυτόχρονα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε ιδιωτική, που έδειξαν ότι έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του στα πλευρά.

Ετσι, είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της προσεχούς Τρίτης με τη Ντόρτμουντ, για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League, κάτι που δεν έγινε για το αυριανό ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Στη σημερινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Φραν Γέστε, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει τη Ντόρτμουντ, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ετοιμάζεται για να παίξει με τον Αρη, για την 9η ημέρα της Super League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Κοστάντσο, Μέγερι, Μανιάτη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδη, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.