Αθλητικά
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011 13:35

Εθνική Ομάδα: Αναχωρεί με προβλήματα

Η αναχώρηση της εθνικής ομάδας για την Αυστρία είναι προγραμματισμένη για τις 16:00, ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Φερνάντο Σάντος ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τη Ρουμανία στο Αλταχ (21:30, Mega).

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Βασίλης Τοροσίδης, λόγω ίωσης (παρέμειναν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο ομοσπονδιακός τεχνικός), ενώ δεν θα ταξιδέψει με τους υπόλοιπους διεθνείς ο Κώστας Χαλκιάς, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Η προπόνηση ξεκίνησε στις 10:30 και είχε διάρκεια 50 λεπτά. Στη διάρκειά της ο Φερνάντο Σάντος δεν έδειξε τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα, ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως στην αναμέτρηση με τους Ρουμάνους θα κάνει αρκετές αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε σχήματα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Γιαννούλης και Μαλεζάς, ενώ δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, λόγω του μεταξύ τους αγώνα το προσεχές Σάββατο για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.