Αθλητικά
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 14:23

Παναθηναϊκός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή

Στην ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» προχώρησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Παρασκευής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επεφύλασε καμία έκπληξη, καθώς ούτως ή άλλως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα της τελέυταίας στιγμής.

Σε αυτή λοιπόν θα βρίσκονται οι Καπίνος, Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Λέτο, Πετρόπουλος και Μαυρίας.

Εκτός από τους τραυματίες Χριστοδουλόπουλο, Ρούντολφ, Τοτσέ, Κοτσόλη, και Νίνη, δεν συμπεριελήφθησαν και οι Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης.

Στην σημερινή και τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι το πρόγραμμα για τους «πράσινους» περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Στο τελευταίο κομμάτι ο Φερέιρα έδωσε ιδιαίτερη προσοχή, αφού θεωρεί τα στημένα δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, ενώ έχει φέτος δει και την ομάδα του πολύ δυνατή στον συγκεκριμένο τομέα.