Πολιτική
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 14:50

Γ. Κακουλίδης: Βυζαντινού τύπου μάχη διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ

«Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, με τη διαφαινόμενη μάχη βυζαντινού τύπου, επιβεβαιώνουν την ανάγκη για συνολική επανίδρυση της κεντροαριστεράς», εκτίμησε, ο Γιάννης Κακουλίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Για βυζαντινού τύπου μάχη διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο Γιάννης Κακουλίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε δηλώσεις του από την Καβάλα όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

«Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, με τη διαφαινόμενη μάχη βυζαντινού τύπου, επιβεβαιώνουν την ανάγκη για συνολική επανίδρυση της κεντροαριστεράς», εκτίμησε, για να υποστηρίξει ότι σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η σχετική πρωτοβουλία της ΔΗΜΑΡ για την ανασυγκρότηση του δημοκρατικού σοσιαλιστικού χώρου.

«Η ΔΗΜΑΡ», τόνισε, «καλεί τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες, όσους εμφορούνται από τις αρχές του σοσιαλισμού και του μεταρρυθμισμού να συνδιαμορφώσουν ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα έξω από τη νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ και έξω από τα παλαιοκομμουνιστικά συνθήματα της αριστεράς. Αυτή είναι η μόνη εποικοδομητική λύση για τον προοδευτικό κόσμο στη χώρα μας».