Αθλητικά
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 08:27

Τελικός στη Μασσαλία για Ολυμπιακό

«Τα ρέστα του παίζει» απόψε ο Ολυμπιακός στο «Βελοντρόμ» απέναντι στη Μαρσέιγ, καθώς με νίκη διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του να παραμείνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα παρά τις σημαντικές απουσίες που έχουν στη μεσαία γραμμή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα εμπιστευτεί και πάλι το σχήμα 4-2-3-1 για την ενδεκάδα που θα επιλέξει. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας θα έχει μπροστά του τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Στο κέντρο μαζί με τον Μοντέστο θα παίξει ο Μανιάτης. Στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Χολέβας, δεξιά ο Μιραλάς και στον άξονα ο Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζιμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φετφατζίδης, Πάντελιτς και Αμπντούν. Στην Αθήνα έμειναν οι οι τραυματίες Μακούν, Ορμπάιθ, Παπάζογλου, ο ανέτοιμος Ιμπαγάσα και οι Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Χαβίτο και Μόνχε που δεν έχουν δηλωθεί.

Από την άλλη πλευρά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα παίξει και αυτός με 4-2-3-1. Οι έντεκα που έχει επιλέξει ο Γάλλος τεχνικός είναι οι Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Μοράλ, Ντιαβαρά, Ενκουλού, Σεϊρού, Ντιαρά, Ρεμί, Αγιού, Βαλμπουενά.

πηγή : gazzetta.gr