Αθλητικά
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 16:27

Ομπράντοβιτς: Το πιο σημαντικό ματς με Μάλαγα

Την κρισιμότητα του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Μάλαγα παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Euroleague ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

«Μπορώ να πω ότι αύριο θα δώσουμε το πιο σημαντικό ματς από αυτά που έχουμε παίξει μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Ένα παιχνίδι που θέλουμε πάση θυσία να κερδίσουμε. Ο στόχος μας παραμένει πάντα η πρόκριση στους «16». Το αυριανό ματς δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, στο οποίο είχαμε φτάσει σε μία άνετη νίκη».

Ο Ρομέιν Σάτο από την πλευρά του τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να παίζει καλά και στα 40 λεπτά κάθε αγώνα: «Στα παιχνίδια που χάσαμε, με ΤΣΣΚΑ και Μπάμπεργκ, δεν παίξαμε άσχημα, αλλά μας στοίχισε η έλλειψη συγκέντρωσης. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παίζουμε το ίδιο για 40 λεπτά. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με τη Μάλαγα, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε».

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν οι τραυματίες, Φρίλαντ και Ρόουλαντ θα ενισχύσουν την ομάδα της Ανδαλουσίας. Από το «τριφύλλι» θα απουσιάσουν σίγουρα οι επίσης τραυματίες, Τσαρτσαρής και Περπέρογλου.