Πολιτική
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011 10:15

Κάλεσμα ΠΑΜΕ στην απεργία της 1ης Δεκεμβρίου

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 1ης Δεκεμβρίου και τις συγκεντρώσεις που θα οργανώσει σε όλη τη χώρα, καλεί τους εργαζομένους το ΠΑΜΕ. Στις 11.00 στην Ομόνοια η συγκέντρωση της Αθήνας.

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 1ης Δεκεμβρίου και τις συγκεντρώσεις που θα οργανώσει σε όλη τη χώρα, καλεί τους εργαζομένους το ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση της Αθήνας είναι προγραμματισμένη στις 11.00 στην πλατεία Ομονοίας.

«Την 1 Δεκέμβρη κανείς να μην πάει στη δουλειά, να νεκρώσουν τα εργοστάσια, τα γραφεία, τα λιμάνια, να μη δουλέψει μηχανή», τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Το ΠΑΜΕ ζητεί να γίνουν γενικές συνελεύσεις σε κάθε χώρο δουλειάς και να παρθούν συλλογικές αποφάσεις για μαζική συμμετοχή στην απεργία και στην κλιμάκωση του αγώνα. «Οι εργάτες και οι εργάτριες, μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά, τη νεολαία και τις γυναίκες, πρέπει να δείξουν με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία ότι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τη νέα συγκυβέρνηση, ότι δε τις δίνουν ούτε δευτερόλεπτο πίστωσης χρόνου», υπογραμμίζει στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ.