Αθλητικά
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 12:23

Ομπράντοβιτς: Έχουμε ανάγκη έναν καλό αγώνα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες κόντρα στην ΚΚ Ζάγκρεμπ κάνοντας έναν καλό αγώνα. Για δύσκολο παιχνίδι μίλησε ο Στίβεν Σμιθ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες κόντρα στην ΚΚ Ζάγκρεμπ κάνοντας έναν καλό αγώνα. Για δύσκολο παιχνίδι μίλησε ο Στίβεν Σμιθ.

Ο Ζοτς θέλει συγκέντρωση επί 40 λεπτά για να έρθει η νίκη: «Έχουμε ανάγκη έναν καλό αγώνα και να παίξουμε όπως πρέπει για 40 λεπτά. Η ΚΚ Ζάγκρεμπ είναι μια σοβαρή ομάδα και πλέον παίζουν πολύ καλύτερα από ό,τι στον πρώτο γύρο και σε σύγκριση με την πρώτη μας αναμέτρηση στην Κροατία. Διαθέτουν καλούς κι έμπειρους παίκτες, ενώ βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Προέρχονται από δύο νίκες στην Ευρωλίγκα και από θετικά αποτελέσματα στην Αδριατική Λίγκα έχοντας χάσει στο τελευταίο ματς από τη Ραντνίτσκι μόλις με δύο πόντους. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», όπως ανέφερε.

Σμιθ: «Προσεκτικοί για 40 λεπτά»

Ο Στίβεν Σμιθ κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος και δεν περιμένει την ΚΚ του πρώτου γύρου: «Ξέρουμε πως έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Περιμένουμε να βρούμε μπροστά μας μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Έχουμε ξεχάσει το γεγονός ότι κερδίσαμε μάλλον εύκολα στο Ζάγκρεμπ. Η αντίπαλός μας έχει ενισχυθεί και φαίνεται να αποδίδει καλύτερα, να είναι πιο αποτελεσματική σε άμυνα κι επίθεση. Εμείς επιστρέψαμε στις νίκες στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Μάλαγα, αλλά χάσαμε από την Καβάλα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για 40 λεπτά και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.gazzetta.gr