Πολιτική
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό, προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 09 έως 25 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα δυτικά και νότια θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι ανεμοι θα πέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά στα ανατολικά και βόρεια του νομού αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.