Αθλητικά
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011 14:07

Ομπράντοβιτς: Σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια

Με στόχο τη νίκη αναχώρησε την Τρίτη η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Λιθουανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» έχουν προκριθεί ήδη στο Top-16, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέμεινε ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί παρόλα αυτά σοβαρή.

«Πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας. Είμαστε στο Top 16, αλλά δεν αλλάζει κάτι, πρέπει πάντα να αντιμετωπίζεις σοβαρά τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας», σχολίασε ο πολυνίκης Σέρβος τεχνικός.

«Δεν ασχολούμαι με τις άλλες ομάδες, κοιτάζω μόνο τη δική μου ομάδα και το πώς θα παρουσιάζεται έτοιμη σε κάθε αγώνα. Η Ζαλγκίρις, πάντως, δεν θα είναι η ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο ΟΑΚΑ, θα έχει κάποιες διαφορές», πρόσθεσε.

Στις δυσκολίες του παιχνιδιού στάθηκε από την πλευρά του ο Ίαν Βουγιούκας.

«Ξέρουμε πόσο θέλει η Ζαλγκίρις το παιχνίδι και πόσο δυνατή είναι στην έδρα της. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, η Ζαλγκίρις είναι πολύ δυνατή στη Λιθουανία. Εμείς είμαστε καλή κατάσταση και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη», σημείωσε ο σέντερ των «πρασίνων».