Πολιτική
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις, προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες τοπικά στα δυτικά και νότια θα είναι περισσότερες. Οι άνεμοι θα πέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 25 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου απο 14 εως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, με τοπικές ομίχλες το πρωϊ. Από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, όπου το βράδυ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ενταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ανατολικά και βόρεια του νομού θα είναι περισσότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.