Αθλητικά
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 18:46

Bundesliga: Γκολ ο Παπασταθόπουλος, 4-1 η Βέρντερ

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, η Βέρντερ Βρέμης έκανε επίδειξη δύναμης επί της Βόλφσμπουργκ με 4-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι «πράσινοι» έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν τους τρεις βαθμούς από το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκαν με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό στο ξεκίνημα αντικαταστάθηκε στο 60΄ από τον Αρναούτοβιτς), ενώ σχεδόν με την εκπνοή του 45λεπτου ο Πιζάρο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Οι Ρόζενμπεργκ και Αρναούτοβιτς στην επανάληψη σφράγισαν τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Τόμας Σάαφ. Οι «λύκοι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Σέφερ, λίγο πριν τη λήξη του ματς.

«Καταιγίδα» και η Κολονία, διέλυσε την Φράιμπουργκ με 4-0 με τους Κλέμενες και Ποντόλκσι να πετυχαίνουν από 2 γκολ ο καθένας. Οι φιλοξενούμενοι, μετά από αυτή την ήττα, «βυθίστηκαν» στον πάτο της βαθμολογίας και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η μεγάλη έκπληξη του «κυρίως πιάτου» της 16ης ημέρας έγινε στο Αουγσκπουργκ, όπου η μέχρι πριν από δύο ώρες ουραγός τοπική ομάδα επικράτησε της Γκλάντμπαχ με 1-0, χάρη στο γκολ του Κάλσεν-Μπράκερ. Για τη Μπορούσια ήταν η 4η εφετινή ήττα, ενώ για τους γηπεδούχους μόλις η 3η νίκη, ωστόσο, κατάφεραν να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία θέση του πίνακα.

Με δύο γκολ του Ιμπίσεβιτς η Χοφενχάιμ επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της προτελευταίας Νυρεμβέργης, ενώ η μοναδική ισοπαλία σημειώθηκε στην αναμέτρηση, Μάιντς-Αμβούργο (0-0).

Η δεύτερη σημερινή «λευκή» ισοπαλία σημειώθηκε στο Ανόβερο, όπου η τοπική ομάδα και η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμειναν στο 0-0. Για τους γηπεδούχους ήταν η 7η ισοπαλία σε 16 παιχνίδια, ενώ για της «ασπιρίνες» η 5η.