Αθλητικά
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 09:00

Σούπερ Λίγκα: Σήμερα η εξ αναβολής αναμέτρηση Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Με στόχο να περάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής (18:00, Novasports).

Οι «ερυθρόλευκοι» που προέρχονται από την επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας με το... καρέ του Μάρκο Πάντελιτς, αισιοδοξούν ότι θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και θα προσθέσουν άλλο ένα «τρίποντο» στο ενεργητικό τους.

Το ευχάριστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του, τους Ράφικ Τζιμπούρ και Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Λιούμπομιρ Φέισα, Ζαν Μακούν, Αριέλ Ιμπαγάσα και Ολοφ Μέλπμεργκ.

Οι Βοιωτοί θα παίξουν με στόχο να κάνουν την έκπληξη. Μετά από 5 αναμετρήσεις μετρούν 6 βαθμούς, έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά (εκτός έδρας από την ΑΕΚ), ενώ έχουν 3 ισοπαλίες. Προέρχονται από το θετικό αποτέλεσμα με τη Ξάνθη (1-1) στα Πηγάδια, ενώ ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.