Αθλητικά
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 17:11

Μπόλονι: «Εχει σημασία η νίκη»

Η νίκη στο αυριανό τελευταίο ματς του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Ρούμπιν Καζάν έχει μεγάλη σημασία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε και στη διαφορά του μπάτζετ μεταξύ των δύο συλλόγων.

«Ο αυριανός αγώνες έχει σημασία, αλλά όχι αυτή που περιμέναμε. Στη δουλειά μου δεν βάζω έναν μόνο στόχο. Βάζω πολλούς μικρούς ταυτόχρονα. Θέλω να δουλέψουμε με την ομάδα και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι μας. Αύριο θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση», είπε ο Ρουμάνος προπονητής και συνέχισε: «Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Καζάν έδωσε δέκα εκατομμύρια για να πάρει έναν μέσο. Εμείς τι να κάνουμε, να κλαίμε που δεν έχουμε αυτά τα λεφτά; Ή να κλαίμε αν δεν κερδίζουμε πάντα;».

Για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Πρώτα απ' όλα έχουμε το πρόβλημα με τον Κοντρέρας που δεν μπορεί να συμμετέχει, ενώ θα δούμε αν μπορέσει να προλάβει τον αγώνα ο Σαλπιγγίδης».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος επιθετικός είπε μεταξύ άλλων ότι στόχος, πλέον, είναι η πρωτιά του ομίλου: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι περάσαμε ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τώρα όμως έχουμε στόχο να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο», ενώ για τη συνέχεια στη διοργάνωση ανέφερε: «Σίγουρα θέλουμε να φθάσουμε μακριά στην Ευρώπη και ως πρώτοι στον όμιλο αποφεύγουμε αρκετές μεγάλες ομάδες. Και στο πρωτάθλημα όμως δείχνουμε μία βελτίωση στους τελευταίους αγώνες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».