Αθλητικά
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 18:05

Παναθηναϊκός: Δεύτερη φιλανθρωπική επίσκεψη σε μία εβδομάδα

Το ίδρυμα βρεφών «Μητέρα» επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι παράγοντες και αντιπροσωπεία των παικτών του Παναθηναϊκού. Μία εβδομάδα μετά την επίσκεψή τους στο «Ελπίδα» οι «πράσινοι» έδωσαν εκ νέου χαρά στα μικρά παιδιά που βρέθηκαν κοντά τους, ενώ τους μοίρασαν δώρα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν οι Στράτος Σωπήλης, Ευάγγελος Πέτσος και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ενώ από τους παίκτες έδωσαν το παρών οι Λέτο, Κλέιτον, Ρούντολφ, Κουίνσι, Σιμάο, Σαριέγκι, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Ταμπάκης, Φουρλάνος, Λαγός και Μαυρίας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός και το ίδρυμα, που φιλοξενεί παιδιά που δεν έχουν γονείς και τα βοηθούν να βρουν ανάδοχες οικογένειες, θα συνεργαστούν έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες των «πρασίνων» στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτό το ίδρυμα για τα παιδιά. Δίνει και σε μας δύναμη αυτή η επίσκεψη για να παίξουμε και για λογαριασμό τους», τόνισε ο Γιόσου Σαριέγκι, ενώ ο Χάρης Μαυρίας, επισήμανε: «Ο,τιδήποτε δίνει χαρά στα παιδιά είναι σημαντικό».

Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες των βοηθών του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα ή αύριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με πνευμονία από το περασμένο Σάββατο.