Αθλητικά
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011 15:38

«Φρένο» στη μεταγραφολογία από Ολυμπιακό

Τις φήμες που έχουν να κάνουν με τη μεταγραφολογία των ημερών, διέψευσε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης, σε δηλώσεις κατά την επίσκεψη των «ερυθρολεύκων» στο νοσοκομείο Αγία Σοφία.

Ο κ. Μώραλης ξεκαθάρισε ότι μεταγραφή θα γίνει μόνο εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό και αυτό θα γίνει μετά τις 10 Ιανουαρίου.

«Είναι κοινή αντίληψη όλων ότι έχουμε ένα καλό ρόστερ, σε ικανότητα και αριθμό. Υπάρχουν άριστες σχέσεις στα αποδυτήρια και θέλουμε να τις διαφυλάξουμε. Αν προχωρήσουμε σε κάποια προσθήκη, θα γίνει με μεγάλη μελέτη και προσοχή. Φυσικά θα μιλάμε για μία εξαιρετική περίπτωση, δηλαδή έναν παίκτη που θα μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στον Ολυμπιακό».

Χαρά στα παιδιά

Στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» πήγε ολόκληρη η ομάδα του Ολυμπιακού μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στα παιδιά, ενώ έγινε και δωρεά χρηματικού ποσού για τις ανάγκες του νοσοκομείου. Απών ήταν μόνο ο Κοστάντσο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε: «Είναι χαρά για μας να είμαστε δίπλα στα παιδιά αυτά. Ξέρουμε πόσο σημαντικοί είμαστε γι’ αυτά. Και για μας όμως είναι σημαντικό να είμαστε δίπλα τους», ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο ανέφερε: «Θέλω να βελτιωθούμε σαν ομάδα, να παίζουμε καλύτερα, κάτι που θα ωφελήσει όχι μόνο εμάς, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του ο Ράφικ Τζεμπούρ σημείωσε πως «είναι υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους που είναι άρρωστοι και φυσικά κοντά στα παιδιά, που περνούν δύσκολα αυτές τις μέρες μαζί με τους δικούς τους. Εμείς ως ποδοσφαιριστές το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε κοντά τους και να τους δίνουμε αυτή τη χαρά».

Για το 2012 ευχήθηκε «να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

πηγή: gazzetta.gr