Πολιτική
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010 13:35

ΝΔ: «Ναι» σε όλες τις Εξεταστικές

Η Νέα Δημοκρατία λέει «ναι» σε όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές, που έχουν προταθεί ήδη στη Βουλή, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, υπογραμμίζοντας πως η θέση της ΝΔ σε θέματα διαφάνειας είναι αταλάντευτη.

Η Νέα Δημοκρατία λέει «ναι» σε όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές, που έχουν προταθεί ήδη στη Βουλή, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, υπογραμμίζοντας πως η θέση της ΝΔ σε θέματα διαφάνειας είναι αταλάντευτη: «Όλα στο φως. Καμία σκιά. Διαφάνεια παντού και για όλους».

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες, για λόγους που καταλαβαίνει ο καθένας -και παρά τις διαδοχικές ανακοινώσεις του κόμματος- αναπτύσσεται μια παραφιλολογία για τη στάση, που θα τηρήσει η ΝΔ για τις Εξεταστικές Επιτροπές, η αλήθεια είναι μία. Και την επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά: Η θέση της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα διαφάνειας είναι αταλάντευτη: Όλα στο φως. Καμία σκιά. Διαφάνεια παντού και για όλους», δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Κατά συνέπεια», πρόσθεσε, «η θέση μας ήταν και είναι γνωστή και δεδομένη. Ναι, σε όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές, που έχουν προταθεί ήδη στη Βουλή».

«Εξίσου όμως σαφής είναι και η τοποθέτηση της ΝΔ ότι δεν θα επιτρέψει οι Εξεταστικές αυτές Επιτροπές να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό από τα τεράστια προβλήματα, που προκαλεί και συσσωρεύει η κυβερνητική ανεπάρκεια», επεσήμανε καταλήγοντας ο κ. Παναγιωτόπουλος.