Αθλητικά
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010 19:22

Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ ο Ντουντού, στην αποστολή ο Ντάρμπισαϊρ

Εκτός μάχης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη τέθηκε ο άσος του Ολυμπιακού, Ντουντού. Μετά από πολύ καιρό στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» φιγουράρει το όνομα του Ντάρμπισαϊρ.

Εκτός μάχης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη τέθηκε ο άσος του Ολυμπιακού, Ντουντού.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Όπως όλα δείχνουν τη θέση του Ντουντού στη μεσαία γραμμή θα πάρει ένας εκ των Κατσικογιάννη και Τοροσίδη καθώς ο Ζίκο δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Στολτίδη και Λεντέσμα, παρά το γεγονός πως είναι 100% έτοιμοι.

Από την εξέδρα θα παρακολουθήσει τον αγώνα και ο Λούα Λούα, που κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ μετά από πολύ καιρό στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» φιγουράρει το όνομα του Ντάρμπισαϊρ.

Στο μεταξυ, ο Νικλητσιώτης, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη στις 17:00.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Πηγή: www.goal.com/gr