Πολιτική
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 16:20

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτες διαδικασίες «εξπρές» για τη συζήτηση του ΠΣΑ

Τη διαμαρτυρία της για τις «απαράδεκτες διαδικασίες συζήτησης "εξπρές"» του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης στη Βουλή, εξέφρασε αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του Σώματος Φ. Πετσάλνικο.

Τη διαμαρτυρία της για τις «απαράδεκτες διαδικασίες συζήτησης "εξπρές"» του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης στη Βουλή, εξέφρασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης βουλευτής Α' Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας και ο Γιάννης Μπαλάφας μέλος της διεύθυνσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο και του μετέφεραν την έντονη διαμαρτυρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός, όπως ανέφεραν, ότι το κρίσιμο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης της χώρας θα κατατεθεί και θα διανεμηθεί αύριο στις 15:00 προκειμένου να συζητηθεί στην Επιτροπή της Βουλής στις 17:00.

Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, «οι διαδικασίες συζήτησης «εξπρές», που προωθούνται με ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών, είναι απαράδεκτες και στην ουσία ακυρώνουν την όποια διαβούλευση για το πλέον κρίσιμο θέμα της χώρας, σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις, που αφορά την οικονομική πορεία της για τα επόμενα τρία χρόνια».