Αθλητικά
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 10:26

Ολυμπιακός: Θρίλερ με Καστίγιο

Ανησυχία έχει προκαλέσει στον Ολυμπιακό η στάση της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο θέμα της μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο. Ένα έγγραφο περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» από τους Ουκρανούς για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός.

Ανησυχία έχει προκαλέσει στον Ολυμπιακό η στάση της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο θέμα της μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο. Ένα έγγραφο περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» από τους Ουκρανούς για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός.

Το συγκεκριμένο έγγραφο είναι απαραίτητο για να κλείσει και τυπικά το θέμα της επιστροφής του Μεξικανού άσου στους πρωταθλητές Ελλάδας και όσο καθυστερεί να φτάσει είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία από την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ στην Ουκρανία αναφέρουν ότι στη μεταγραφή εμπλέκεται και η Ντνιέπρ, στην οποία ο 25χρονος άσος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό η μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό να κολλάει στο συγκεκριμένο λόγο. Παρόλα αυτά ο Καστίγιο δεν ανησυχεί και θεωρεί ότι τελικά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

¶λλωστε από την πλευρά του ισχυρίζονται ότι αν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα δεν θα έβγαινε να μιλήσει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Τα πράγματα πάντως είναι ξεκάθαρα. Αν η Σαχτάρ τηρήσει όλα όσα συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» τότε το θέμα θα λήξει θετικά για τους Πειραιώτες.

Εγκώμια Μπιάνκι για Ντάτολο

Θέμα ωρών είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του Χεσούς Ντάτολο στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι. Η αμοιβή του Αργεντινού άσου ως το καλοκαίρι μπορεί να ξεπεράσει τις 400.000 ευρώ ενώ θα μπει ρήτρα της τάξεως των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ αν οι «ερυθρόλευκοι» θελήσουν να τον αγοράσουν στο τέλος της σεζόν. Για τον Ντάτολο μίλησε στον «Πρωταθλητή», ο Κάρλος Μπιάνκι ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του 25χρονου άσου.

«Ο Ολυμπιακός προσθέτει στο ρόστερ του ένα καθαρόαιμο αριστερό χαφ που μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε κάθε άμυνα. Φοβερός ντριμπλέρ, παίκτης ουσίας και υψηλού επιπέδου. Για μένα το μεγάλο του ατού, εκτός από το γεγονός ότι ξέρει να διασπάει αντίπαλες άμυνες και να δίνει τελικές πάσες, είναι ότι έχει δυνατό και με μεγάλη ακρίβεια σουτ εκτός περιοχής. Δεν αρκεί ένας παίκτης για να τον επιτηρεί», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

Για να προσθέσει μεταξύ άλλων: «Προσωπικά θεωρώ τον Ντάτολο παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και σε μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ όπως είναι ο Ολυμπιακός. Οι φίλοι του Ολυμπιακού και γενικότερα οι Έλληνες φίλαθλοι θα πρέπει να είναι ευτυχισμένοι που ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άριστος επαγγελματίας θα συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα σας. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα και μακάρι να τα καταφέρει να είναι στην αποστολή της Αργεντινής για το Μουντιάλ».

Πηγή: www.gazzetta.gr